18 Ekim 2008 Cumartesi

16 Ekim 2008 Perşembe

Ayı boğan kangal




Pitbull Dövüşleri Resimleri






Pitbull (Bullterrier) Boğa Dövüşü



Pit-bull Vs Bull - video powered by Metacafe

Kangal Ve Pitbull Dövüşü

Tomas Adlı kangal ile pitbull dövüşü

Pitbull ve Pitbull Dövüşü

Köpek Dövüşleri Resimleri




2 Pitbull Dövüşü

Pitbull Resim l Köpek Dövüşleri'ne hayır

Namı Değer Baba Corc Türkiye'nin En Ünlü Dövüşçü Kangalı





Tahir Emmi Diye birinin zamanında türkiyeyi kasıp kavuran şuan vefat etmiş köpeği baba corc . bu köpek için 2 kişi biribirlerini vurmuştur. gençliğinde köpeği yenebilen hiçbir köpek çıkmamıştır. en son dövüşü gudukten sonra yasliligina yakin bir kac ite boguldu. bunlardan biri ates digeri ise efsane ayi herkuldu. Corc gercek bir pehlivandi ama sonu olmayan bi kopekti. Maclari genelde yikim kurallari altinda, cogu 1-3dk arasinda surerdi. Guduk ve ozellikle Ayi Herkul gibi soncu kopekler karsisinda hasat olduguda bir gercek.Kendi gibi yavrularıda nam salmıştır.
buyuk ala ,kirsehirli corc,berfo,pala,tuzkoylu corc,nahitin dozer,ve daha nice ogullari meshur kopeklerdir !

Ölümüne Pitbull Maçı l Köpek Dövüşlerine Hayır l

Pitbull çenesi kırılıyor
http://uploaded.to/?id=t3bogi

Türkiyenin Ünlü Kangallarından King Balak vs Tomas

Türkiyenin Ünlü Kangallarından King Balak vs Tomas
Tomas bu maçtan önce bir kaç maça dha çıkmıştır ve ardından balak a atılmıştır.
http://uploaded.to/?id=5yjj89

13 Yaşındaki Çorumlu Kara vs. Saddam Kangalların Dövüşü l Ölümcül Köpek Dövüşlerine hayır l

Çorumlu Kara videonun sonunda nefesi kesildiği için oturuyor ama daha sonra yerden kalkıp saddamın arka bacağından tutuyor ve sahipleri ayırmak için gitsede saddamın arka bacağı kırılıyor.
http://uploaded.to/?id=qfzpem

Avşarlı Arap (95-96-97 Ege Bölgesi Kangal Şampiyonu)

24 AYLIKKEN BAS KOPEK UNVANINI ALMIS TEK KOPEKTIR HIC YENILGISI OLMAMIS VE KANGALDIR.




Vücut yapısı kafa gövde,ayak fizik orantısı birbirine %100 uygun olan nadir köpeklerden BabaZaLıM..



Bu köpek Sivas kökenli Kocabaş Tomi'nin malaklı olmayan dişilerden olma torunudur ve bu köpek katıksız,katkısız %100 orjinal kangaldır.
Köpek Hiç Dövüştürürlmemiştir AMa olsun biz yinede koyalım :D

Şu Ana Kadar Yapılmış En İyi Maçlardan Biri

Meydancı Çoban Köpeği (Keş) ve Pitbull (Acıpayamdan)

http://uploaded.to/?id=j7qgbo
Öncelikle maç harika ve ender bulunabilecek maçlardan. Maça gelince ne denir bilmemki, tam anlamıyla Kediyle fare oyunu... Keş Pitbullu rakip olarak görmemiş ve enik muamelesi yapmış hayvana. Üstüne basıveriyor. Tepesinden bastırıyor kımıldatmıyor. Ne zaman canı yandı sinirlendi o zamanda pibull yendi zaten.
Güzel Bir Maç İzletim

Karışık Köpek Dövüşleri Videoları

Köpek Dövüşleri ve Köpek Dövüşü Videoları, Köpek Dövüşü Resimleri İle Beraber

http://rapidshare.com/files/94391933/AVSEQ04.DAT.html

------------------------

http://rapidshare.com/files/94391495/AVSEQ05.DAT.html

------------------------------

http://rapidshare.com/files/94390915/kangal_vs_cane_corso.avi.html

---------------------------------

http://rapidshare.com/files/94390721/AVSEQ06.DAT.html

------------------------------------

http://rapidshare.com/files/94394548/kangall.avi.html

Kangal Dövüşü




http://img.blogcu.com/uploads/arsenik58_833213_2.jpg


Kangal dövüşleri Sivas'da bir gelenek, hayvan hakları geliştikçe kangal dövüşlerinde biteceğini umut ediyoruz.




En Güçlü Pitbullar

En Güçlü Pitbullar

Superdog,bir terim arkadaşlar..AKC organizasyonlarında 4 dalda;Conformation (ırk standartı),Obedience (itaat),agility (çeviklik) ve weight pulling (ağırlık çekme) dallarında ünvan sahibi köpekler için kullanılır..köpek bu dalların hepsini belirlenen standartlara göre yapmak zorundadır..


UWP : ağırlık çekme sınavı kazanmış,sertifika sahibi
UAGCH: ulusal agility şampiyonu
UAG : ulusal agility yarışmasına katılmış
UUD : kamu hizmetinde bulunmuş,sertifika almış
CH : itaat yarışması şampiyonu
CGC : köpekler için verilen 'iyi vatandaş' sertifikası sahibi
TT : mizaç testine katılma sertifikasına sahip
TC : mizaç testinden geçmiş

PENINA : UWP UAGCH UUD CGC, TT, TC



LEGIT :UWP, UAG



XENA : UWP, UCD, UAGI, CGC



GABY :UWP, UAG, CGC



BUDDY : UAGI,UCD,UWP,CGC,TT



MORPHEUS : UAGII UWPCH CH 'PR' Matrix's Morpheus Finds the One CGC

American Pitbull Terrier Egitimi

Staffordshire Terrier'inizin (kötü adı Pitbull) eğitimine 5, 6 aylıkken başlayabilirsiniz. İlk önce bir defa yemeğini siz verin, çoğu işiyle siz ilgilenin. Eğitimde en önemli kural, köpeğinize ondan ne yapmasını istediğinizi ona anlatabilmekte yatar. Bunun üzerinde yoğunlaşın. Fazla yumuşak davranmayın bu köpeğe, (dövmeden) ona yavruluğundan itibaren sert davranın, sindiğinde kulaklarını yatırmış bir biçimde size mahçup bakışlar attığında bir iki tane kuru mama vererek, kafasını okşayarak bunun iyi birşey olduğunu anlamasını sağlayın. Köpeğinizle (pitbull'unuzla) sık sık konuşun, köpekle konuşur gibi değil insanla konuşur gibi konuşun, birşeyi köpeğe söyler gibi söylemeyin, insana der gibi diyin, insana kızar gibi kızın, (ama dövmek yok). Adaletli sahibi sever, istediğiniz davranışı gördüğünüzde ödülünü verin, yani size güvenip saygı duymasını sağlayın. Köpeğinizle aranızda size özgü bir dil oluşturun. Sözünüzü dinlemediğinde, aşırıya kaçmadan honutsuzluğunuzu anlayacağı ölçüde ona kızgın bir ses tonuyla bağırın. En fazla çenesinin altına bir fiske vurun taki sözünüzü dinleyip, kulaklarını yatırmış bir biçimde size mahçup bakışlar atana kadar. Pitbull'un davranışlarının kontrol altına alınması lüx değil şarttır. Sizin gerçek bir tehlikede olmanız dışında , kendi kafasına göre harakete geçmemeli. Onu hırçınlaştıracak oyunlar oynatmayın (özellikle bir obje ısırtıp havada sallandırma gibi oyunlardan uzak tutun). Kemirmesi için oyuncaklar, kemikler verebilirsiniz gevme huyu vardır dolayısı ile bunları eksik etmemeye çalışın. günlük yürüyüşünü ihmal etmeyin. (Ödülle eğitin).

Unutmayınki bir Pitbull için en gerekli, en hayati, olmazsa olmaz iki komut vardır (DUR! ve GEL!) komutları, önem açısından bunları (BEKLE) komutu izler bir yere bağladığınızda huysuzluk yapmadan orada sizi asker gibi beklemeli (insan içinde salınık bırakmayın). Köpeğinize gerekli olmayan hiçbir komutu öğretmeye çalışmayın, hayvanın kafasını karıştırmayın (yat, sürün, el ver gibi saçma şeyler öğretmeyin), hem bunamada komut şaşırabilir. Çok önemli 4, 5 komut yeterli. Ondan (birşey) yapmasını istiyorsanız, ilk başta bunu ona çok ayrıntılı bir biçimde gösterin. Bunu yaparken sürekli olarak belirli bir kelime söyleyin ne istediğinizi anlayana kadar o kelimeyi söyleyerek gerekirse köpeği tutup göstererek ne istediğinizi anlamasını sağlayın. Bu bir süre tekrarlanmalı taki bu şekilde istediğiniz o davranışı artık uyguladığınız bu metodla ona kolayca yaptırır hale gelene kadar. Zamanla o komutu uygulatırkenki söylediğiniz kelimeyi yüksek sesle söyleyerek yaptırmayı deneyin, bu aşamaya kadarki metodları kusursuz uyguladıysanız köpek artık o komutu sadece kelimesini duyduğunda yapacaktır. Burda gösterdiğimiz metodlar geçici bir süre için değil, özellikle Pitbull' ların ömrü boyunca uygulanması gereken bir (patron&adamı) ilişkisi gibidir, (EMİR->UYGULAMA->ÖDÜL) döngüsüdür, sistemidir. Ve bunun kesinleşmesi için kararlı bir şekilde hergün tekrarlanması gerekir.
Eğitimin en üst mertebesi olarak kabul ettiğim kısmı, işin içine el işaretlerinin katılmasıdır. Pitbull'unuza sözle komut verebilir duruma gelmeyi başardıysanız , söylediğiniz o kelimenin yanınada bir el işareti yapın. Bunuda birsüre tekrar edin, 1, 2 ay kadar, 2 ay zaman zarfı sonunda köpeğinize adını söyleyerek size bakmasını sağlayın, tam size baktığı esnada sözsüz olarak, komutu söylerkenki yaptığınız (el işaretini) yapın. Eğer hayvan sadece bu el işareti ile nedemek istediğinizi anlayamadıysa motodu bir süredaha uygulayın, büyük olasılıkla Pitbull'unuz kısa zaman içersinde sadece o el işaretini gördüğünde komutu yerine getirir hale gelicektir. Köpeğinizden asla korkmayın, çünkü bir kere korktuğunuzu görürse ikinci raunda birazdaha serleşebilir çıtayı biraz daha yükseltebilir. Köpek eğitmek demek aynı zamanda kararlı olmakta demektir. Fakat köpeğiniz Pitbull ise , ve eğitimli bir Pitbull ise, bu durum Pitbull'unuza çok güvenip ulu ortada çoluk çocuğun içinde onu salınık gezdirebileceğiniz anlamına gelmez. Köpeğinizin türünü ve temeldeki vasfının ne olduğunu (dövüşmek, parçalamak) unutmamalısınız, sonuçta Pitbull yüzyıllardır dövüştürülegelmiş bir kandan gelen köpek türüdür, dövüşmek zarar vermek genlerine işlemiştir onun. Genede ona dünyaya sadece dövüşmeye gelmiş bir canavar gözüylede bakmayın, yani Pitbull'unuza ne çok güvenin nede ona karşı fazla önyargılı olun bu böyle bir hayvandır. Pitbull'unuzun yanındayken mümkün olduğunca dengesiz tavırlardan ve haraketlerden kaçının. Yaptığı herşeye ''yapma'' demeyin.

Sürprizlerle doludur, temkinli olun. Söylediğimiz metodları uyguladıktan sonra size olmasa bile, başkalarına karşı tehlikesi sıfırlanmaz bu köpeğin, bu herzaman aklınızın bir köşesinde dursun. Zaten trajik olaylara neden olan, Pitbull'ların sahiplerinin köpeklerine çok güvenip temkinsiz davranmalarından, yada dengesizleştirip dövüşe soktuklarından meydana gelmiştir. (Pitbull'u için benim köpeğim uyusaldır bişey yapmaz millet) diyen kişi büyük bir hatanın içindedir. Bu yüzden özel bir türdür herkeze uygun değildir diyorum. İyi bir Pitbull sahibi, yerine göre sert, kararlı,
köpeğini kalpten seven ve temkinli olandır. Köpeğin kendine ait mutlaka bir ağızlığı bulunsun elinizde, çünkü ağızlığı sıkıca takılı olduğunda istesede kolay kolay zarar veremez. Onu yavruluğundan, gerektiğinde ağızlıkla gezebilen bir Pitbull olarak yetiştirseniz iyi olur. Gerektiğinde ağızlıkla gezmeye ufaklığından alıştırlmalı. Fazla asosyal büyütmeyin, sosyal yetişsin tehlikeliliği azalır.

Pitbull'un çok esnek bir karakteri vardır, eldiven gibi durumlara ayak uydurur. (Bu ırkın kesin bir karakteri yoktur, sa hibi neyse pitbull'u one benzer.)Onun ne olması için uğraşırsanız o o lur. Vahşi, yenilmez, dengesiz bir savaş köpeğide (dövüş köpeği) olabilir, aile köpeğide olabilir, burnuyla tonlarca uyuşturucu madde bulan kaçakçıların baş düşmanıda olabilir, arama kurtarma köpeğide olabilir. Ama genlerindeki en sivri özellik herzaman dövüş özelliği olmuştur çünkü temelde dövüş köpeğidir. Zekidirler, eğitil mesi zor bir tür değildir. Bazen sahibini test edebilir, böyle anlarda gözünüzü ondan kaçırıp korkmak yerine siz onu sindirin.o gözlerini sizinkilerden kaçırsın.
Fazla aç bırakmayın ve Günlük mamasını yerken dokunmayın. İnsanlara saldırması için ona gaz vermeyin, o sizin gerçek tehlikede olduğunuzu gördüğünde sizi korur zaten (özellikle dişiler). Başka köpeklerle çok fazla haşır neşir etmeyin, insanların köpeklerine umulmadık bir anda zarar verebilir, hakkınızda şikayetlere neden olabilir, çünkü o sonuçta başka köpeklerle dövüşmesi için üretilmiş bir türdür. Arada sıra, ağızlığını sıkısıkı takıp toplu halde insanlara onu sevdirin, ki birgün dikkatsizlik yaparsanız, riskleri önceden azaltmış olursunuz. Pitbull hafife alınacak bir varlık değildir kızgın bir pitbull'u bir insandan merminin bile söküp alamadığı olmuştur. Demek istediğim sadece gidip kendime ve arkadaşıma birer tane pit alayımda , macera yaşıyayım , hayatıma renk gelsin düşüncesi ile alınıp beslenicek bir hayvan değildir. Pitbull almadan önce bu tür hakkında geniş bilgi sahibi olunmalı. NOT: (eğer olurda pitbull denilen bu köpeklerden bir yavruya sahip olursanız lütfen ama lütfen defterine pitbull yazdırmayınız STAFFORDSHIRE TERRIER yazdırınız. kanlı geçmişini çağrıştıran pitbull kelimesini rededin. çünkü pit-bull terrier özel olarak çevirilmiş, ayrılmış alanda boğa ile döğüştürülen terrier köpek manasındadır.)